Una pluja del millor teatre

Date : 17 noviembre, 2015

La nova temporada teatral del Musical s’ha estrenat amb un èxit complet: Cuando deje de llover, la gran triomfadora de l’última edició dels Premis Max, ha venut totes les butaques disponibles. Dos dies penjant el cartell d’entrades exhaurides abans de la funció és el millor premi per demostrar l’interés del públic, que s’ha bolcat amb la nova programació del teatre del Cabanyal-Canyamelar després de mesos de tancament i ha desbordat l’aforament de la sala.

publico-teatre-el-musical

València ha sigut la primera parada de la gira de Cuando deje de llover, després de dos temporades triomfant a la cartellera de Madrid. I les grans ovacions dels espectadors han reconegut la qualitat de l’obra guardonada amb tres premis Max: al millor espectacle teatral de l’any, a la millor direcció escènica i a Susi Sánchez com millor actriu de repartiment. Un gran treball dels nou actors en escena amb un text d’Andrew Bovell que en pocs anys s’ha convertit en èxit internacional i un referent de gran teatre actual. Com explica l’actriu valenciana Susi Sánchez en entrevista a La Cartelera del diari Levante  “Es el drama contemporani més poderós en què he treballat”. Un muntatge coral i ple de matisos, capaç de mantindre captivat l’espectador durant dos hores.

publico-2-teatre-el-musical

L’aposta de la programació del Musical pel teatre continua amb una altra cita obligada de la major qualitat: La Zaranda porta al nostre escenari el seu últim espectacle, El grito en el cielo, el 21 de novembre. La companyia andalusa és un grup de culte no només a Espanya sinò també a Amèrica Llatina, després d’una trajectòria de quasi 40 anys. Teatre pur al Cabanyal-Canyamelar i a preus populars.

@
A %d blogueros les gusta esto: