Un centre cultural que cedix els seus espais

Date : 17 diciembre, 2015

visita-centre-cultural-teatre-el-musical-11

El Teatre El Musical del Cabanyal-Canyamelar està ultimant el procediment pel qual cedirà els seus espais no escènics a associacions i col.lectius que vullguen utilitzar estes dotacions per usos culturals. La regidoria d’Acció Cultural ha organitzat una visita per a donar a conéixer estos espais als representants d’entitats que ja han mostrat interés per les instal.lacions del teatre i una vintena de persones han assistit a la convocatòria.

El Musical és un espai públic municipal i des que l’ajuntament de València ha assumit la seua gestió directa la regidoria d’Acció Cultural ha mostrat voluntat d’obrir el seu ús a la ciutadania i a les entitats culturals del Cabanyal-Canyamelar i de tot València. A banda d’acollir arts escèniques, el Teatre El Musical aspira a ser un centre cultural de referència i amb un model participatiu.

Als assistents se’ls han mostrat les instal.lacions del teatre i explicat les seues possibilitats d’ús. El vestíbul, tres sales polivalents de diferents tamanys a les plantes superiors i una sala d’assajos estaran a disposició dels col.lectius que les necessiten i proposen activitats culturals, sempre que estiguen lliures i la programació artística del Teatre El Musical ho permeta.

Actualment s’està treballant per fixar el procediment i les condiciones amb les quals es podrà demanar a l’Ajuntament de València la cessió d’estos espais culturals a l’edifici del Cabanyal-Canyamelar. A curt termini es pretén habilitar a la pàgina web del TEM un calendari amb els espais disponibles en cada moment i un formulari amb tota la informació per poder sol.licitar l’ús de les sales no escèniques a l’ajuntament de València.

@
A %d blogueros les gusta esto: