TEM // CULTURA VIVA // ARRANCA LA TEMPORADA DE FORMATEM

Date : 10 octubre, 2019

El Teatre El Musical no només és un espai per a vore teatre i dansa o escoltar música en viu, també és un centre cultural per a aprendre’n.

Esta temporada es posa novament en marxa FormaTEM, una línia de formació amb cursos i tallers relacionats amb les arts escèniques de la que poden gaudir xiquets, joves i adults.

En octubre han començat les primeres classes, però encara estan obertes les inscripcions.

L’associació A.P.E.C imparteix d’octubre a juny dos tallers. El primer acosta el circ als més menuts, amb un grup per a xiquets de 4 a 6 anys i un altre de 7 a 10 anys. La cita és els dimarts de 17:45 a 19:15 h. I el segon és de capoeira, per a alumnes a partir de 8 anys, amb classes els dijous de 18 a 19:30 h per a desenvolupar la coordinació motora, destresa, flexibilitat i expressió corporal.

D’altra banda, Isabel Caballero i Anna Albaladejo condueixen un taller de teatre vinculat al Festival Cabanyal Íntim. Hi poden participar alumnes de totes les edats, amb o sense experiència escènica prèvia. D’octubre a maig entraran en contacte amb les claus de la posada en escena d’un espectacle i prepararan  una obra que s’estrenarà dins del marc del festival. Les classes, que inclouen seminaris i tallers impartits per professionals de l’escena valenciana,  son els dissabtes, d’11 a 14h.

Amés d’estos cursos, un any més el TEM col·labora amb el ‘Colegio Parroquial Diocesano Santiago Apóstol Cabanyal’ per a oferir als alumnes d’este centre educatiu una formació complementària en música i ball. Des d’octubre a juny, els estudiants aprendran la composició i producció de cançons, per una banda. I, per l’altra, practicaran coreografies de diferents estils, com ara els balls de saló o els ritmes urbans.

Si vols conèixer més informació sobre totes estes activitats, pots visitar la informació de FormaTEM, on també trobaràs els formularis de inscripció.

@
A %d blogueros les gusta esto: