El Teatre Musical y La Mutant s’incorporen a la Red Española de Teatros Públicos

Date : 9 mayo, 2018

La Red Española de Teatros, Auditorios, Circuitos y Festivales de titularitat pública va aprovar durant la vesprada d’ahir dimarts 8 de maig, en el transcurs de la seua segona assemblea anual, celebrada el Teatre Circ Price de Madrid, l’adhesió a l’entitat de La Mutant i El Teatre Musical (TEM) de València. Després de la seua incorporació són ja deu les entitats valencianes associades a la xarxa, de la qual formen part també el Auditori Riba-roja de Túria, la Casa de Cultura de Xátiva, el Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna, L’Altre Espai, el Teatre Cinema Rialto, el Palau de la Música i Congressos de València, el Teatre Principal i el Teatre Talia.

La regidora de Acció Cultural de l’Ajuntament de València de la qual depenen els dos espais, María Oliver, va manifestar la seua satisfacció per l’adhesió a la Red Española de Teatros. «És el colofó per a la consolidació del TEM com un dels teatres de referència de les arts escèniques a València, i a Espanya. Ara treballem perquè La Mutant seguisca el mateix camí. Compartir experiències i idees és clau per a continuar progressant i millorant», va explicar.

Al voltant de mig centenar de programadors i gestors d’espais escènics de tot el país, així com responsables de xarxes i circuits teatrals, es van donar cita en una trobada en el qual es van abordar aspectes organitzatius de l’entitat i es van presentar els projectes que marcaran l’agenda de l’entitat durant els pròxims mesos. És el cas de XIII edició de l’Escola d’Estiu, que tindrà lloc a Almagro (Ciudad Real) entre els dies 4 i 8 de juny amb la presència de reconeguts professionals nacionals i internacionals, o del circuit ‘Dansa a Escena’, que durant el present any ha programat més d’un centenar de representacions de dansa en onze comunitats autònomes.

L’agenda de la xarxa per a 2018 any tindrà un altre de les seues fites en MERCARTES, el mercat biennal de les arts escèniques, que acollirà Valladolid entre el 7 i 9 de novembre. L’edició d’estudis i materials informatius, el desenvolupament de programes de formació i l’assessorament jurídic són uns altres dels serveis que presta la xarxa als seus associats.

@
A %d blogueros les gusta esto: