El Teatre El Musical estrena el nou espectacle de la creadora valenciana Eva Zapico

Date : 9 diciembre, 2019

El Teatre El Musical ha acollit l’estrena absoluta del nou espectacle de l’actriu, directora i dramaturga valenciana Eva Zapico.

Fraude (o las consecuencias del fracaso) ha comptat amb l’ajuda del Consorci de Museus, a través d’una residència d’investigació. I, dins de la línia de suport a l’escena valenciana, amb la col·laboració del TEM.

El teatre municipal ha cedit un espai d’assajos per a la recta final del muntatge. En esta etapa, Zapico i el seu equip artístic han perfilat els detalls de la posada en escena d’una obra on allò visual compta tant com la paraula, dins d’un concepte de ‘dramatúrgia de la imatge’ on s’hi hibriden diferents llenguatges, com ara la dansa, l’estètica o el teatre.

Amb un caràcter marcadament còmic, però també amb espai per al drama, el nou espectacle de Zapico va sorgir arran d’un fet real i investiga sobre el fet de mentir, com afecta a l’individu i el seu entorn.

Amb l’ajuda dels actors Morgan Blasco, Àngel Fígols, Iñaki Moral i Miguel Ángel Sweeney es dona vida a esta obra que presenta la seua trama descomposta en peces, com un puzle que els espectadors van coneixent i encaixant.

El 7 i 8 de desembre s’ha realitzat l’estrena absoluta amb dos funcions d’aforament reduït, on el públic ha pujat a l’escenari per a viure de prop esta història.

Fraude (o las consecuencias del fracaso) arriba quan Zapico compleix 15 anys com a creadora, després d’haver passat una dècada a l’escena com a actriu. Un quart de segle que li aporten una trajectòria artística i investigadora que fa del seu estil un dels més propis i reconeixibles del teatre valencià contemporani.

24_20191207 040_WEB

@
A %d blogueros les gusta esto: