TALLERS DE PERFORMANCE ART – EN ELS ELEMENTS
impartit per Pavana Reid
#TALLERS #FORMACIÓ #FORMATEM #TEATRE #ADULT #PERFORMANCE


TALLER

NOM: EN ELS ELEMENTS
IMPARTIT PER: Pavana Reid
DATA: Del dimarts 15 al diumenge 20 de novembre
HORARI: de 10:00 a 14:00h
DURACIÓ:
LLOC: Aules del TEM – Teatre el Musical
EDATS: Adults
MOSTRA OBERTA AL PÚBLIC: Diumenge a les 12:00
PREU: 70€

Aquest cicle té programat diferents tallers al llarg de l’any. Un taller per mes..

Accés al formulari d’inscripció: Click ací

DESTINAT A

Tots els artistes relacionats amb la pràctica performativa que vulguen aprofundir una mica més en les seues eines.

 

pavana-reid-TEM

DESCRIPCIÓ

S’investigarà des dels elements de cos, temps i espai, una visió de la performance art des de l’emoció, l’empatia i les circumstàncies inesperades. Com la relació i interacció amb el públic i amb els altres performers pot portar-nos als elements imprevisibles als quals hem d’atendre i entendre en la pràctica.

S’oferiran estratègies per a relacionar-se amb la terra com a material per a connectar-ho amb el context, com a part de la performance art de relacionar-se amb la realitat pròxima. En la part final del taller els participants presentaran una acció o una obra, en solitari o amb uns altres.

METODOLOGIA

Es proposen exercicis pràctics per a visualitzar la relació entre la terra i l’home com a relació performativa, terra com a material natural i fabricat per l’home, com a diàleg entre l’home i el seu context i la relació entre cos i material. Amb diferents exercicis es posarà en comú la relació entre la terra i el context social. S’investiga mitjançant exercicis pràctics el significat i el tòpic dels objectes del desig, relacionant-los amb els objectes performatius, qüestionant el seu significat i utilitat. Es proposen exercicis per a entendre les eines performatives del temps i l’espai i s’intenta entendre la naturalesa dels diferents temps en la pràctica performativa. També s’investiga amb exercicis pràctics sobre el significat del temps, com afecta a la performance art i què es pot fer amb ell, on estar i el poder habitar en el llenguatge de l’acció.

OBJECTIUS DEL TALLER

Obtindre les eines performatives del temps i l’espai en relació amb l’inesperat. Practicar amb els objectes del desig que cada participant tinga d’una manera performativa. Qüestionar el temps real del rellotge i proposar una altra manera de veure el temps més subjectiva. Experimentar la relació del cos i la terra d’una manera performativa.

@