Taller de Performance amb Sandra Johnston

Sandra Johnston és una artista visual d’Irlanda del Nord amb activitat internacional des de 1992, treballant predominantment en l’àrea de l’art d’acció, amb sensibilitats cap a la instal·lació i l’espai. Les accions de Johnston sovint impliquen explorar el després d’un trauma a través d’actes de commemoració en desenvolupament, que existeixen com a formes de testimoniatge i trobada empàtica. Johnston ha tingut diversos llocs de docència i recercades de 2002, inclosa una investigació AHRC Fellowship en la Universitat d’Ulster a Belfast, investigant sobre ‘El trauma’.

En 2007, va ser la professora convidada de ‘Ré Soupault’ en la Bauhaus Universitat, Weimar. Actualment, és directora del curs de BxNU MFA en Universitat de Northumbria a Anglaterra. En 2013, Johnston va publicar una investigació de doctorat projecte titulat, Beyond Reasonable Doubt: Una recerca sobre els conceptes de Dubte, risc i testimoniatge explorats a través de la consideració de l’art de performance.ha desenvolupat diversos projectes en l’última dècada, a través de col·laboracions amb els artistes Alastair MacLennan i Dominic Thorpe.

Aquest interès en la col·laboració s’estén a compromisos a llarg termini, cap a la progressió de les xarxes artístiques de la performance, especialment com a part de la direcció artística de l’organització Bbeyond a Belfast.

Del 7 al 12 de maig de 10h a 14h en el Teatre El Musical.

Per a inscriure’s emplenar el full d’inscripció que podeu descarregar al final del text, emplenar-la i enviar-la a info@teatreelmusical.es

Punxa ací per descarregar el  formulari d’inscripció

@