Taller de circ. Acrobàcies circenses per a joves i adults (a partir de 14 anys)

Date : 1 noviembre, 2016

Amb el taller es tractarà el coneixement i control del cos permetent adquirir habilitats físiques, tècniques i mentals que contribuiran a ampliar les possibilitats d’expressió corporal. L’acrobàcia afavoreix el desenvolupament de la consciència física, la coordinació i l’orientació espacial. Gràcies a la pràctica de l’acrobàcia, molts xiquets i joves troben un camí feia l’educació i una millor vida en general per als adults.

Què és l’acrobàcia?

L’acrobàcia és una disciplina fonamental en l’aprenentatge de les arts circenses. Consisteix a efectuar desplaçaments corporals, que inclouen generalment una fase aèria, on es multipliquen i diversifiquen les rotacions del cos entorn de nombrosos eixos. Les figures acrobàtiques poden realitzar-se directament en el sòl o amb ajuda de suports materials. La pràctica d’aquesta disciplina mil·lenària requereix força, coordinació, equilibri i flexibilitat. L’acrobàcia afavoreix el desenvolupament de la consciència física, la coordinació i l’orientació espacial. En el moment de realitzar una seqüència acrobàtica, el participant haurà de definir i aïllar moviments corporals múltiples, per a estar en condicions de realitzar simultàniament diverses accions i desplaçar el seu cos al voltant de diversos eixos i en diverses adreces. Per a una pràctica sana i segura, és primordial entrenar-se en un entorn propici per a la concentració i amb una preocupació constant per la seguretat. Naturalment, és essencial treballar rigorosament l’amplitud de les articulacions i posseir una preparació física concorde al nivell tècnic practicat.

EXERCICIS D’ESCALFAMENT

Agrupada en parada de mans, agrupat rodat, baixada Cambré, balanceig del cos amb les cames en posició de fons, carpat en vela, corbeta sobre els peus, bressol sobre l’esquena, bressol sobre l’abdomen, dofí d’esquena, preimpuls per a elements acrobàtics, preimpuls per a impuls, pont en desplaçament.

EXERCICIS TÈCNICS

Moviments cap a davant: Voltereta cap a davant, parada de mans + voltereta agrupada, inversió cap a davant, salt de mans. clavat, salt mortal cap a davant.
Moviments cap a arrere: Voltereta cap a arrere, voltereta cap a arrere amb parada de mans, inversió cap a arrere, menichell, flic flac, salt mortal cap a arrere.
Moviments laterals: Roda lateral, salt mortal costal, roda 1/4 1/4, rondada per a salt mortal, rondada per a flic flac. (prèviament es treballaren els educatius de cada moviment, evitant els errors comuns, aplicant correccions i exercicis correctius)

ACROBACIAS

INFORMACIÓ ESPECÍFICA

L’acrobàcia afavoreix el desenvolupament de la consciència física, la coordinació i l’orientació espacial. En el moment de realitzar una seqüència acrobàtica, el participant haurà de definir i aïllar moviments corporals múltiples, per a estar en condicions de realitzar simultàniament diverses accions i desplaçar el seu cos al voltant de diversos eixos i en diverses direccions. El coneixement i control del seu propi cos permet adquirir habilitats físiques, tècniques i mentals que contribuiran a ampliar les possibilitats d’expressió corporal.

SEGURETAT

Per a una pràctica sana i segura, és primordial entrenar-se en un entorn propici per a la concentració i amb una preocupació constant per la seguretat. Naturalment, és essencial treballar rigorosament l’amplitud de les articulacions i posseir una preparació física concorde al nivell tècnic practicat.

Dates: del 2 de març al 29 de juny / dijous de 19h a 20.30h

Imparteix el taller: Apec Mundo Baraka Nuevo Circo Cabanyal

Preu del taller: 15 euros/mes. El primer dia d’assistència és gratuït i sense compromís. Per a participar en els tallers la inscripció és obligatòria i es pot fer minuts abans d’arrancar qualsevol de les sessions.

Nombre de places: Màxim 10 persones.  Mínim de 5 per a formar grup. S’establirà una llista d’espera amb ordre de pre inscripció.

Inscripció al taller: Per a realitzar la inscripció descarrega el formulari que trobaràs al final d’aquest text i envia-ho per mail a info@teatreelmusical.es o presenta-ho en el teatre de dimarts a diumenge de 10h a 14h i de 16h a 21h. Si tens algun dubte pots escriure’ns al mateix correu o cridar al 962 085 691.

Punxa ací per a descargar el formulari

 

@
A %d blogueros les gusta esto: