Taller de abstracció vocal con Agnes Hvizdalek

Agnes Hvizdalek -® Lisi Charwat_color2

Aquest taller està dirigit a artistes de qualsevol disciplina que vulguen aprofundir en el desenvolupament de nous recursos vocals, adquirir noves eines per a la creació, així com potenciar l’experimentació i creació sonora des de cos. Aquesta creació sonora ens permet re-pensar el nostre propi cos, tant com a instrument creatiu com el lloc on es desenvolupa aquesta experimentació, ens descobrir-nos en la alteritat de la matèria i el sonor, ens acosta a la consciència que tot repercuteix tant en nosaltres com en els quals ens estan veient, perquè aquest no és un art abstret, la qual cosa explica és l’altre, el moviment, el so que s’inscriu, la seua intensitat i l’energia que s’ha suscitat en el públic. Quan veiem i escoltem a Agnes Hvizdalek descobrim la singular combinatòria entre abstracció i cos sonor, percebem una veu que s’inscriu com un altre material de l’acció i l’experimentació de l’ésser.

Aquesta és una oportunitat perfecta per a explorar la veu i el cos en una relació estesa, on podrem adquirir nous coneixements i recursos tècnics de l’instrument vocal, així com desenvolupar una convivència en un espai creatiu summament fèrtil per a desenvolupar-se creativament i entrar en contacte amb altres artistes.

Cantant experimental que prové de l’escena musical de Viena, resideix a Oslo des del 2008, on ja ha deixat la seua marca en l’escena de la música improvisada al costat de la gran orquestra Improvprosjekter internacional. Ha dedicat la seua vida a la nova música, des de molt jove Hvizdalek sempre ha sentit fascinació per la veu humana i aquells sons encara per descobrir. Es coneix internacionalment per la seua música vocal abstracta, ha participat en nombroses exhibicions i col·laboracions interdisciplinàries que combinen la veu, l’art visual, la performance, la dansa, el teatre, el cinema i l’escriptura.

Ha aprofundit en diferents estils musicals que van des de la música underground, noise i jazz fins a la música contemporània, clàssica i la música pop experimental. Recentment es va unir al col·lectiu de músics noruecs Nakama i al conjunt del mateix nom amb el violinista Arian Lø seth Waade, el pianista Ayumi Tanaka, el baterista Andreas Wildhagen i el baixista Christian Meaas Svendsen. També actua en el duo Demi Broxa amb el baixista techno austríac Jakob Schneidewind i al costat de l’especialista en ona sinusoïdal Klaus Filip, té un duo anomenat Denoise. Agnes Hvizdalek també ha llançat recentment el seu àlbum en solitari titulat Index.

Data: Del 20/02 al 25/02 (5 dies de formació + Actuació Work in Progress en finalitzar el taller).

Horari: de 10:00 a 14:00 h.

Preu: 70 euros

Inscripció: Per a realitzar la preinscripció descarrega el formulari que trobaràs al final d’aquest text i envia-ho per mail a info@teatreelmusical.es o presenta-ho en el teatre de dimarts a diumenge de 10h a 14h i de 16h a 21h. Si tens algun dubte pots escriure’ns al mateix correu o cridar al 962 085 691.

Punxa ací per descarregar el formulari

@