Taller de creació i improvisació lliure musical amb Nuria Andorrà - Teatre El Musical

Taller de creació i improvisació lliure musical amb Nuria Andorrà

Treballarem la improvisació lliure com una eina de desenvolupament de les capacitats musicals del músic sol i en grup, la versatilitat, l’agilitat, l’espontaneïtat, el sentit de la proporció, l’escolta activa.

Els objectius del curs que s’adaptaran en funció de les necessitats dels participants són:

  • Practicar exercicis d’escolta activa com a eix principal per a desenvolupar la improvisació
  • Adquirir eines necessàries que permeten construir una improvisació podent expressar-se de manera personal i coherent amb el llenguatge, de manera creativa, tant com a solista com en grup.
  • Improvisar en diferents llenguatges de la música contemporània
  • Practicar exercicis per a poder potenciar l’autoaprenentatge per a poder desenvolupar els diferents paràmetres de la improvisació.
  • Inserció en l’anàlisi de les pròpies interpretacions, processos generadors que intervenen en la creació.
  • Coneixement de les àrees de confort i detectar els elements a treballar per a poder millorar el nostre discurs musical.
  • Comprendre les condicions psicològiques, socials i culturals associades en la improvisació treballant els diferents rols des de la pràctica.

Nuria Andorrà percussionista i improvisadora de música contemporània. Va obtenir el títol superior de percussió en la Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC), i posteriorment va estudiar en laStaatliche Hochschule für Musik Karlsruhe (Alemanya) on va obtenir el diploma DKA i el Màster en Música Contemporània. Col·labora amb els grups de música contemporània Icarus Ensemble, Algorisme, Ensemble Abstraï, Murtra Ensemble, Barcelona 216, Kammart. Patschkorw Ensemble. També ha treballat amb Carles Santos , Matmos i en diferents projectes interdisciplinaris.

Ha improvisat amb Agustí Fernández, Li Quan Nihn, Ingar Zach, Mats Gustafsson, Pablo Ledesma, Nate Wooley, Frances-Marie Uitti, Joe Morris, Fred Frith, Ramon Prats, Tom Chant, Johannes Nästesjö, Joachim Badenhorst, Yasmine Azaiez, Anne-liis Poll, Alessandra Rombolà i amb els ballarins Julyen Hamilton, Manel Sales, Magí Serra i Iris Heitzinger.

És directora artística del esnsemble Improject i del festival MontMusic, programa en l’Ex-designer i en el Ateneu dels Arts. Actualment és professora d’improvisació en la ESMUC.

Del 5 al 10 de març de 10h a 14h en el Teatre El Musical.

Per a inscriure’s emplenar el full d’inscripció que podeu descarregar al final del text i enviar-ho a info@teatreelmusical.es

Punxa ací per descarregar el full d’inscripció

@
slot gacor 2023