‘Sobre la bellesa’ cerca majors de 65 anys sense experiència escènica per a participar en el seu espectacle

Date : 13 octubre, 2022

Tens més de 65 anys? Vols participar en un espectacle per a persones majors sense experiència escènica? Societat Doctor Alonso porta al Teatre el Musical la possibilitat de participar en el seu espectacle, una singular peça en la qual huit ballarins sense experiència es converteixen en protagonistes.

Un espectacle participatiu de dansa/moviment amb 8 persones de més de 65 anys que, després de realitzar un taller, es pregunten per la bellesa del pas del temps. Un grup de vuit persones anònimes, acompanyades per la música al piano d’Agustí Fernández, delicada, silenciosa i fràgil, ocupen l’espai amb els seus cossos, gestos i mirades velles i plenes de la bellesa que atorga el pas del temps. Una peça on música i acció van a la recerca de la bellesa que s’amaga darrera el silenci, lluny del virtuosisme.

Sobre la bellesa

 

 

 FASES DEL PROJECTE

1.- Sessió oberta informativa: Convidem a tots els/les interessats/des en el projecte a una sessió informativa que tindrà lloc el dimarts 18 d’octubre a les 11 h a Teatre El Musical, Plaça del Rosari 3, 46011, València.
2.- Taller/audició per a seleccionar 8 participants: Convidem a tots els/les interessats/des en el projecte a participar en un taller d’una setmana de l’1 de novembre al 4 de novembre del 2022 en horari 11 a 13h al Teatre El Musical. L’objectiu d’aquest taller és un coneixement mutu de la proposta, els
participants i la companyia. D’aquest taller es seleccionaran 8 persones per seguir en el projecte.
3.- Període d’assajos: Les 8 persones seleccionades assajaran l’espectacle amb la companyia del 8 de novembre al 2 de desembre del 2022 de dimarts a divendres en horari 11 a 13 h al Teatre El Musical.
4.- Funcions a Teatre El Musical:
Dissabte 3 de desembre de 2022 a les 19:00 h
Diumenge 4 de desembre de 2022 a les 19:00 h

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ
– Disponibilitat per tots els dies del taller audició.
– Disponibilitat durant tot el calendari d’assajos i funcions.
– Tenir residència habitual a València o possibilitat de venir cada dia de treball a la ciutat.
– S’ofereix una xicoteta compensació econòmica per a les 8 persones que acaben formant part del projecte en les fases 3 i 4 del mateix. Cal que aquestes disposen de la documentació legal necessària per a ser contractat a Espanya. Contractació per part de Societat Doctor Alonso.

Si estàs interessat/da envia AQUESTA FITXA abans del 25 d’octubre a:  sobrelabellesa@gmail.com

 

@
A %d blogueros les gusta esto: