Rocío Molina amb el seu espectacle “Caída del Cielo” actuarà el 13 de maig en el TEM

Date : 10 marzo, 2017

L’espectacle “Caída del Cielo” de Rocío Molina podrà gaudir-se en el Teatre El Musical dissabte 13 de maig a les 20.30h. Esta nova data substitueix a la del passat 4 de març en la qual va haver de suspendre’s la representació per indisposició mèdica de l’artista.

La balladora i coreògrafa malaguenya, Premi Nacional de Dansa en 2010, ens proposa en el seu nou espectacle “Caída del Cielo” un viatge d’una dona, guiada pel seu ball, a través de llums i ombres per a precipitar al públic cap al silenci, la música i el soroll en territoris desconeguts. El flamenc que proposa Rocío Molina té una mica d’essencial, aprofundeix en les seues arrels i al mateix temps, amb llibertat, ho enfronta i col·lisiona amb altres maneres d’entendre l’escena i amb altres llenguatges; conscient que el flamenc és una expressió lliure i de llibertat, i que no pot ni deu ser domesticat.

“Caída del Cielo” podrà gaudir-se en el TEM en un únic espectacle el dissabte 13 de maig a les 20.30h. Les entrades es poden adquirir a través de la web del teatre a un preu de 12 euros www.teatreelmusical.es/entrades Per a les persones que ja tingueren adquirides les entrades per al 4 de març, les mateixes localitats seran vàlides per a la pase del 13 de maig.

Les persones que hagen realitzat la compra online i vulguen sol·licitar la devolució, hauran de contactar amb Servientradas en l’email soporte@servientradas.com. Les que hagen realitzat la compra en el TEM, hauran de personar-se en la taquilla. El termini per a sol·licitar la devolució finalitzarà el 31 de març. Para a més informació poden contactar amb el TEM a través del telèfon 962 085 691 o en el correu electrònic info@teatreelmusical.es

Rocío Molina també el diumenge a València

L’endemà diumenge 14 de maig, en el marc del Festival 10 Sentits, Rocío Molina realitzarà una improvisació, ‘Impuls 10 Sentits’, a les 19 hores en els jardins del Palau de la Música de València. Entorn del lema de la VI edició, PorMayores, enguany el certamen posa el focus en el pas del temps i reflexiona sobre el paper dels nostres majors en la societat.

@
A %d blogueros les gusta esto: