Programació infantil per Nadal

Date : 21 diciembre, 2015

El Teatre El Musical celebra les festes de Nadal este cap de setmana amb tres propostes culturals per a tota la família i a preus populars. Per només 6 euros es pot triar entre tres espectacles infantils de música, circ i narració que també agradaran als majors. Els més menuts de la casa són els que manen a la nostra cartellera dissabte 26 i diumenge 27 de desembre. Marcel el Marcià porta a l’escenari del Cabanyal-Canyamelar el seu últim espectacle musical en valencià: Marcel balla balla en sessió matinal. De vesprada la companyia castellonenca La Furtiva presenta Sabates en l’aire, una proposta de circ que compta amb tendresa i poesia una història d’amor. I continua al vestíbul del Musical la Biblioteca de cordes i nusos de José Antonio Portillo, una instal·lació plena d’objectes i d’històries que el seu creador narra als visitants.

programacion-infantil-teatre-el-musical-2

Marcel balla balla és un concert-espectacle basat en els llibres de Marcel el Marcià que moltx xiquets ja coneixen. Esta vegada el seu protagonista viatja per les comarques valencianes perquè els nens les coneguen mentre canten i ballen. Una festa musical en valencià que recorre el nostre territori i per la qual desfilen personatges del nostre imaginari col·lectiu.

programacion-infantil-teatre-el-musical-11

Sabates en l’aire és un espectacle de circ que compta amb humor i tendresa la història d’amor de dos persones que viuen al seu món fins que s’unixen. Una metàfora circense sobre les relacions entre les persones i com superar les incompatibilitats. Un poema visual de la companyia castellonenca La Furtiva per a tota la família.

També és especialment adequada per viure en família l’experiència que proposa José Antonio a qui visite la seua Biblioteca de cordes i nusos. Una biblioteca plena d’objectes i d’històries, creades sobretot per nens, i que conviden els espectadors a interactuar amb tot el que es trobaran. El bagatge de José Antonio Portillo com a professor li va suggerir esta idea, que en cada representació ell adapta, com a mestre de cerimònies, a l’edat del públic, que està limitat a 35 persones.

programacion-infantil-teatre-el-musical-3

José Antonio Portillo té reconeixements nacionals i internacionals pels seus treballs, especialment dedicats al públic infantil. Fa 13 anys que la Biblioteca de cordes i nusos es va posar en marxa i ha estat en museus, teatres, places i festivals de diferents països convidant a nens i grans a la lectura a través d’una narració que és també un viatge imaginatiu. Recomanem la visita a tot el món perquè és una experiència única que vos deixarà un gran record.

@
A %d blogueros les gusta esto: