Elma Sambeat posa veu i música al llegat poètic de García Lorca

Date : 1 febrero, 2021
Elma Sambeat posa veu i música al llegat poètic de García Lorca

El Teatre El Musical acollirà el 14 de febrer la presentació de Muerto de amor, un disc inspirat per la figura de l’escriptor granadí.

Per a l’actriu, cantant i compositora Elma Sambeat cada nou projecte naix des de la passió més absoluta. Passió pel teatre, per la música i per la recerca constant de la bellesa. I passió, molt profunda, per la poesia i la figura de Federico García Lorca. El passat mes d’agost, coincidint amb el 84 aniversari de la mort del geni granadí, Elma i la seua companyia La Galopante van portar als escenaris Muerto de amor, un recital poètic teatralitzat amb música en directe on combinava les creacions pròpies amb els immortals textos de l’escriptor. Un espectacle que, en realitat, servia de preàmbul a un nou treball discogràfic en el qual Sambeat rendeix tribut al llegat de Lorca a través de composicions inèdites, i que serà presentat el pròxim 14 de febrer al Teatre El Musical (19 hores).

Les onze cançons que donen forma a Muerto de amor van ser compostes per Elma Sambeat amb la col·laboració del pianista francès establert a València Baptiste Bailly, i totes es basen, directa o indirectament, en la poesia de Federico García Lorca. De vegades s’utilitza un poema complet, altres només un fragment, però el text sempre té un paper preeminent. Els acompanya sobre l’escenari un sòlid equip de músics experimentats i ben coneguts en l’escena local i nacional, com Efrén López a càrrec del oud, la mandolina, el cistre, la zanfona i la percussió, Alessandro Cesarini en el contrabaix i David Gadea en la percussió.

OBRA: Muerto de Amor

CATEGORÍA: música

DATA: 14 de febrer (19h)

AFORAMENT: 200

COMPRAR ENTRADES

@
A %d blogueros les gusta esto: