Buleries, Mozart i el TEM: així és En Clave de Clot - Teatre El Musical

Mozart i buleries conviuen en el repertori de la formació musical En clave de Clot

Date : 1 abril, 2023

El TEM continua abanderant l’escena cultural del districte i el fa a través de l’impuls a activitats i trobades on El Cabanyal-Canyamelar cobra especial protagonisme. Referent a això, demà, 2 d’abril s’ha programat el concert Al compàs del Romaní, de la formació En clave de Clot, on les arrels del cante flamenc s’entrecreuen amb total llibertat i fluïdesa amb alguns dels compositors clàssics de la més pura i allunyada cultura musical alemanya i italiana.

Des dels seus inicis, aquesta companyia del barri ha apostat per fusionar l’essència de la música clàssica i del flamenc. Ara, fan un pas més enllà i s’encaminen cap a un mestissatge d’acords musicals amb referències a la terra, a fi d’evocar paisatges sonors. Els seus integrants ballen al compàs de buleries o soleares cantades per una veu esquinçadora plena de sentiment. De sobte, entre tota aquesta amalgama, apareix la figura de Mozart i altres compositors clàssics.

Entre el total de set músics sobre l’escenari hi ha violí i violoncel, veu i guitarra, baix i calaix, saxofon i percussió. Les composicions d’En Clave de Clot són úniques i estan produïdes entre tots els seus components. El seu treball conjunt és un bon exemple de la sinergia del mestissatge dels seus diferents tècniques, caràcters i emocions.

En definitiva, En definitiva, una festa musical en la qual es troben i entrellacen dos mons diferents i allunyats, la cultura i l’obra de grans compositors de la música clàssica amb versions pròpies inspirades en fites del flamenc.

romani

 

l
@
A %d blogueros les gusta esto:
rtp live gacor