Composición en Tiempo Real, amb Cláudia Dias, dins de 'Dansem Juntes' - Teatre El Musical

El TEM acull l’obertura del procés Composición en Tiempo Real, amb Cláudia Dias, dins del projecte col·laboratiu ‘Dansem Juntes’

Date : 31 marzo, 2023

Dimecres que ve dia 5 d’abril a les 12.00 hores el Teatre el Musical TEM se suma a la iniciativa ‘Dansem Juntes’ a València amb l’obertura del procés Composición en Tiempo Real, amb Clàudia Dias.

El TEM participarà en aquesta iniciativa amb ‘Mobilitats Diverses’, projecte que comença en 2017 a València amb la voluntat de fer confluir cossos diversos en moviment. Des de llavors, es realitzen classes regulars, mostres i experiències comunitàries que posen en valor la capacitat de qualsevol cos per a comunicar, ballar, vibrar, tocar i ser tocat.

dansem-tem

mobilitats-tem

Mobilitats Diverses

La Setmana de la Dansa ‘Dansem Juntes’ és una col·laboració entre l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), El Espai La Granja del Institut Valencià de Cultura (IVC), el Teatre el Musical (TEM), La Mutant, l’Associació de Professionals de la Dansa de la Comunitat Valenciana (APDCV) i l’Associació Valenciana d’Empreses de Dansa (AVED).

Resta de programació

-Taller amb Cláudia Dias, del 2 al 5 d’abril de 9 a 14h en Espai La Granja.
-4 d’abril, xarrada de Cláudia Dias en La Mutant
-Trobada Dansem Juntes! Una celebració en temps real: divendres 28 d’abril de 18h a 20.30h, hall de l’IVAM

mobilitats-tem-2

Mobilitats Diverses

claudia-dansem

Cláudia Dias

l
@
A %d blogueros les gusta esto:
slot deposit qris