Masterclass gratuïta amb Daniel Abreu en el TEM!

Date : 25 noviembre, 2016

masterclass-daniel-abreu-teatre-el-musical

Si estudies en una escola de dansa i t’agradaria participar en una Masterclass gratuïta de Daniel Abreu, en el TEM et donem l’oportunitat d’aprendre amb ell! Inscripció oberta fins al 30 de novembre.

El pròxim dia 2 de desembre de 17 a 19h en les instal·lacions del Teatre El Musical del Cabanyal- Canyamelar, un grup limitat d’estudiants de dansa tindran la sort de rebre una Masterclass única de Daniel Abreu, Premi Nacional de Dansa 2014.

Per a inscriure’t, envia un e-mail a teatre@teatreelmusical.es amb les teues dades de contacte (nom complet, mail i telèfon), nom de l’escola en la qual estudies, el curs en el qual estàs i adjunta una carta en la qual expliques les teues motivacions per a assistir al taller.

Entre totes les sol·licituds rebudes triarem a les persones que podran participar en la classe. Tens fins al dimecres 30 de novembre per a presentar-te al procés de selecció. Els/les seleccionats/as seran contactats el dijous dia 1 de desembre per a confirmar-los la seua participació en el curs.

Anima’t a participar i… molta sort!

@
A %d blogueros les gusta esto: