Josh Rouse torna al seu disc més emblemàtic amb un directe al TEM

Date : 3 marzo, 2021
Josh Rouse torna al seu disc més emblemàtic amb un directe al TEM

L’artista nord-americà establert a València celebra els quinze anys de Subtítulo a la sala del Cabanyal-Canyamelar

El 20 de març de 2006, el cantautor nord-americà John Rouse (Nebraska, 1972) publicava el seu sisè àlbum d’estudi, Subtítulo. Este nom en castellà no era fruit de la casualitat: després de vuit anys de carrera convertit en un dels músics d’indie folk amb més projecció del seu país, Rouse va decidir donar un gir a la seua vida i a la seua carrera i es va traslladar a Espanya, concretament fins a la ciutat de València, on resideix amb la seua dona, la cantant Pau Suay, i manté intacta la condició d’artista de culte.

Subtítulo, aquell punt d’inflexió creatiu i existencial per Josh Rouse, celebra ara el seu 15 aniversari amb la mateixa força i les bones vibracions d’aleshores. Per celebrar-ho, l’artista es pujarà el pròxim divendres 12 (19.30 hores) a l’escenari de Teatre El Musical i repassarà en directe els deu temes d’este disc mític registrat a través del seu propi segell, Bedroom Classics. Unes cançons que, ara més que mai, volen transmetre l’alegria de sempre als incondicionals de Rouse, i també a les noves generacions de seguidors que han crescut amb les seues lletres desenfadades, els seus acords entre melancòlics i festius, i les seues encertades pinzellades de pop i soul.

D’entre totes les composicions que formen l’àlbum, sens dubte Quiet Town és la més emblemàtica i coneguda pel gran públic. Un tema que, com tot Subtítulo, va ser gravat durant l’estiu de 2005 en l’estudi del conegut productor Paco Loco, i que no va tardar a convertir-se en un gran èxit internacional, sent escollit pel director Daniel Sánchez-Arévalo per a un dels millors moments de la seua pel·lícula Primos (2011). Dos anys després, Rouse tornaria a col·laborar amb el director a La gran familia española, per a la qual va compondre Do You Really Want To Be In Love, guardonada amb el Goya a la millor cançó original. Un reconeixement que evidenciava la particular relació que el músic ha tingut sempre amb el cinema, i que va començar l’any 2001 quan el realitzador Cameron Crowe va decidir incloure el sensacional Directions –pertanyent al segon disc de Rouse, Home– en la banda sonora de la seua pel·lícula Vanilla Sky, protagonitzada per Tom Cruise.

JOSH ROUSE

CATEGORIA: música

DATA: 12 de març (19:30h)

LLOC: SALA

COMPRAR ENTRADES

 

@
A %d blogueros les gusta esto: