GRANERS DE CREACIÓ

Teatre El Musical col·labora amb Graners de Creació 2019-2022, un projecte a llarg termini de residències de creació d’arts escèniques que s’emmarca en el programa de la Generalitat Valenciana Cultura Resident i que constitueix, per primera vegada, una xarxa de suports des de l’àmbit públic i privat.

PROJECTE OBS-CENUS / SENSUAL ECSTATIC DANCE D’ANNA ALBALADEJO

Una activitat creada per Anna Albaladejo i que comporta dos fases: un taller i una peça que acull el TEM.

L’artista és llicenciada en Art Dramàtic per l’ESAD i doctora en Literatura i Teatre espanyol i llatinoamericà per la UV.

Escriu, dirigeix i actua des del 2000 en creacions escèniques pròpies o en col·laboració continuada amb companyies, fòrums i festivals de Creació contemporània com Teatro de lo Inestable, Carme Teatre, Cabanyal Íntim o Russafa Escènica a València, La Maquina Teatro i Claudia Marinclán a Mèxic D.F.

CARTEL SLIT

TALLER SENSUAL ECSTATIC DANCE  (activitat de mediació Graners de Creación)

Dia: 17 de gener de 2020
Hora: 19:00 h
Duració: 120 minuts
Lloc: sala d’assajos / TEM
Aforament: Gratuït. Màx. 40 participants
Inscripcions: producciontem@gmail.com

El TEM acull el projecte Obs-cenus / SENSUAL ECSTATIC DANCE, una investigació artística d’Anna Albaladejo, una exploració sobre el plaer com a reducte de resistència per a ballar sense parlar, sense jutjar, sense coreografia, forma ni pretensions i amb els peus descalços per construir juntes una Sensual Ecstatic Dance.

Es generarà una performance, amb una sessió que crearà DJ Vicky Leaks a partir de la selecció musical dels participants. Construiran totes juntes les cançons que bateguen i connecten amb la memòria del plaer, de l’eròtica, de l’amor en el seu sentit més ampli i excitant.

La dansa extàtica és una forma de dansa en què els ballarins, de vegades sense la necessitat de seguir passos específics, s’abandonen al ritme i es mouen lliurement a mesura que la música els porta, el que porta a una sensació d’èxtasi.

El projecte Obs-cenus convida al públic el 17 de gener al TEM a la Sensual Ecstatic Dance, on es compartirà el plaer de ballar, el ritme intern que marca la bellesa i sensualitat quan s’adandona a la música.

Els participants poden enviar abans del 10 de gener un e-mail amb les seres dadas i una cançó que siga especial per a ells, relacionada amb algun record sensual (en un sentit ampli) al costat d’una frase on s’explique per què s’ha triat.

A més, el divendres 21 i dissabte 22 de febrer de 2020 s’estrenarà la peça ‘Obs-cenus / SLIT’, una performance d’Anna Albaladejo de la qual s’ampliarà més informació pròximament.

 

 

 

@