FormaTEM: Laboratori PerformanceArt amb Elvira Santamaría

Date : 14 diciembre, 2020
FormaTEM: Laboratori PerformanceArt amb Elvira Santamaría

La mexicana Elvira Santamaría arriba al TEM per impartir el Laboratori PerfomanceArt on s’experimenta amb la pròpia presència humana dels participants i els seus recursos performatius.

Santamaría ha impartit diferents tallers i conferències per tot arreu del món. Actualment el seu treball es centra en les accions en espais públics, instal·lació-performance, art del procés i performance de cambra.

La seua tasca al Laboratori PerformanceArt del TEM és exercir com a facilitadora de mitjans d’expressió i estratègies de l’art-acció per aproximar-se al dolor, al dol i a la capacitat de les persones de reprendre el seu desenvolupament d’una forma creativa, activa, i si és possible, gojosa, després d’una experiència traumàtica. Cada participant és matèria de creació en procés dirigida cap a eixe objectiu.

El que es pretén amb este laboratori és compartir experiències, deixar-se afectar pel treball i l’esforç, reflexionar i fer complicitat en la configuració d’una realitat col·lectiva diferent.

DATA: Del 15 al 20 de desembre de 2020

AFORAMENT MÀXIM: 10 persones + professorat

HORARI: Dimarts a divendres de 10 a 14 hores excepte dissabte (a les 11h). Diumenge 20 mostra gratuïta en el hall del teatre, màxim 20-25 persones. Entrada gratuïta.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

@
A %d blogueros les gusta esto: