2502-2017-043774927532539946

MICE (Mostra Internacional de Cinema Educatiu)

Acostament de la cultura de la imatge a la població infantil. Foment de noves formes d’oci. Foment de la comunicació audiovisual i intercanvi d’idees. La difusió i promoció de la cultura audiovisual en totes les seues manifestacions contribuint al lliure accés de tots els futurs ciutadans a la cultura en general.

Més informació www.micevalencia.com

 

10 Sentidos

10 Sentidos

El Festival 10 Sentidos va nàixer en 2011 amb la intenció de proposar treballs d’artistes amb discapacitat en convivència amb artistes sense aparent discapacitat, i en les successives edicions s’ha anat convertint en un festival amb un fort discurs social. Cada any la programació s’articula sota un lema que tracta de fer visibles problemes que afecten a la nostra societat.

El Festival aposta per generar nous llenguatges de comunicació des de l’art i persegueix generar coneixement i l’acceptació de les diferències, a més de consolidar un espai perquè col·lectius diferents tinguen veu i escenari. Més informació: www.festival10sentidos.com

Tenderete

Tenderete

Tenderete és el Festival d’autoedició gràfica i sonora per excel·lència de València. En el seua 14 edició van triar el Teatre El Musical com a recinte per a celebrar la seua trobada. Exposicions d’artistes gràfics arribats de tot el món i música en directe van omplir de color els dos dies de festival.

Més informació: tenderetefestival.tumblr.com/

03 Conditions of being a mortal Foto Daniel Dömölky

Tercera Setmana

Festival internacional de les Arts Escèniques que compta amb el TEM com un dels seus escenaris en les últimes edicions. Tercera Setmana té la intenció de convidar al públic a entendre i compartir l’art del seu temps, i als artistes a deixar la seua empremta en la realitat de la societat a la qual pertanyen. Posa a la disposició de l’espectador en cada edició una col·lecció de treballs carregats de talent, elaborada en la cerca de coherència i naturalesa pròpies.

Més informació del festival: www.tercerasetmana.com

@