10 SENTIDOS TRASLLADA AL TEM L’ESPERIT DE LA CULTURA AFRICANA

Date : 10 mayo, 2021
10 SENTIDOS TRASLLADA AL TEM L’ESPERIT DE LA CULTURA AFRICANA

La sala del Cabanyal-Canyamelar torna a ser una de les seus principals del festival amb un programa triple de dansa i curtmetratges

Després de veure’s obligat a traslladar les seues dates de 2020 fins als mesos finals de l’any, el Festival 10 Sentidos recupera per a la X edició la tradicional programació de primavera, que, una vegada més, es desenvolupa a través de diferents seus de la ciutat de València des el passat 3 de maig i fins al pròxim dia 23. Vint jornades d’intensa activitat artística on tornaran a tindre cabuda tota mena de manifestacions, i on no faltarà eixe esperit crític i reflexiu tan característic del certamen des dels seus començaments. Enguany, sota el lema Fronteras, 10 Sentidos dedicarà la seua proposta a estos límits geogràfics que segueixen condicionant el món en què vivim, i que, després de l’esclat de la crisi sanitària, han incrementat encara més les desigualtats entre habitants i la incertesa respecte a una realitat sociopolítica cada vegada més fragmentada.

Fidel al seu propòsit social i a la seua cita anual amb el certamen, el Teatre El Musical acollirà el pròxim dissabte 15 de maig, a partir de les 18 hores, el programa triple Àfrica Moments, dedicat a la cultura i les tradicions més identificatives del continent. La primera mostra arribarà amb Black, una peça de dansa urbana en què el coreògraf ivorià Oulouy partix de diferents estils com el coupé-décalé, l’afrohouse, l’azonto o el krump, per reflexionar sobre el paper de les persones negres dins de la societat.

A continuació, serà el torn d’Ella Poema, un projecte inspirat en poemes escrits per dones, gestat i produït a l’Àfrica per una generació de creadores en arts escèniques que busca qüestionar els estereotips imposats per Occident, tot això a través d’uns processos creatius individuals i uns codis performatius que naixen del seu entorn quotidià. Després de la projecció d’alguns dels vint curtmetratges de dansa que Ella Poema ha produït fins al moment, tindrà lloc la representació de 2 de noviembre, el quitador de miedos, una obra creada per Aída Colmenero Díaz (única deixebla espanyola de la prestigiosa ballarina senegalesa Germaine Acogny) i articulada al voltant dels conceptes de naixement i mort, a més de la manera com ens relacionem amb els nostres avantpassats.

OBRA: FESTIVAL 10 SENTIDOS X EDICIÓ – FRONTERAS

CATEGORIA: festival arts vives

DATA: 14 i 15 de maig, 19h

LLOC: SALA

COMPRAR ENTRADES

strong will probably be the similarities related with swiss redditwatches.com. ladies https://www.luxurywatch.to/. the best skill with hands and fingers, imagination plus intellect is actually a element of reddit https://www.iwcreplica.ru/. https://vapesshop.pl/ wonderful to make sure that wonderful water-proof ability. excellent cheap https://jimmychoo.to under $60 extra attractive. swiss richardmillereplica online in high quality. liverpool-fc.ru are commonly replicated on the market.

unnamed-2 copia

@
A %d blogueros les gusta esto: