Gener és el mes de la dansa al TEM: compra la teua entrada per a Toná i porta’t una invitació per a un altre espectacle

Date : 12 enero, 2023

Arranquem 2023 amb la programació a ple rendiment en el Teatre El Musical. I aquest mes de gener el fem amb tres espectacles de dansa en els quals el públic podrà gaudir de la màgia del moviment i la música amb una promoció especial. Per la compra de cada entrada per a Toná, de la phármaco, et convidem a qualsevol dels següents espectacles d’aquest mes.

Toná, de la phármaco, és un espectacle únic en el qual el cos i el moviment ens parlen de la mort, el temps, la memòria i el folklore. Es tracta de l’obra de Luz Arcas, amb una passada única en el TEM dissabte que ve 21 de gener.

«Toná és una proposta escènica que s’allunya de narratives convencionals i ofereix a l’espectador a una experiència poètica, plàstica i intuïtiva. En la peça, els cossos i els objectes (el vestuari, els elements escènics) són travessats per l’invisible (la música, el moviment) i agitats fins a l’extenuació: un excés de vida que acaba per esgotar-los i retornar-los a l’inerta».

COMPRAR ENTRADES

Per la compra de cada entrada, et convidem al següent espectacle

El calendari de dansa del TEM per al mes de gener es completa amb el programa CIRCULA! TREN DE CREACIÓ I FORMACIÓ EN DANSA, en col·laboració amb l’Associació de Professionals de la Dansa de la Comunitat Valenciana, que porta dos espectacles al teatre dels quals pots gaudir amb la teua invitació.

Primer, La Coja Dansa ofereix Enlluernador.

L’obra, dirigida per Santi de la Font, conjuga un disseny escènic on la llum és protagonista amb textos de la jove poeta Elsa Moreno i la manera gens normativa de coreografiar i narrar de La Coja Dansa. Un elenc extraordinari, de diverses edats i habilitats, i la música de Heezen acaben de conformar una peça que afirma la radical aposta contemporània d’una companyia que porta anys marcant el ritme de la dansa alternativa valenciana.

Enlluernador tindrà la seua passada única el dijous 26 de gener.

D’altra banda, Tradere és una proposta de dansa contemporània i música electrònica en viu que investiga sobre la pràctica d’aquelles tradicions occidentals que sacrifiquen el cos per estima, creença i tradició i per a formar part d’una comunitat dins d’una festivitat.

Passe únic divendres 27 de gener.

La tona

@
A %d blogueros les gusta esto: