El Teatre El Musical participa en el projecte Simbiosis Artístiques

Date : 9 mayo, 2017

El Teatre El Musical participa en el projecte Simbiosis Artístiques impulsat per l´Associació de Professionals de la Dansa de la Comunitat Valenciana (APDCV) i l´Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC). Es tracta d’una acció formativa entre les dos associacions amb tallers tant a Barcelona com a València i una trobada creativa que té com a objectiu crear canals de comunicació i de sinergies entre els dos grups de professionals de la dansa.

El pròxim cap de setmana tindran lloc en el Teatre El Musical les dos primeres sessions formatives que impartiran Patricia Pardo (taller de circ) el divendres 12 de maig i Eva Zapico (taller de teatre) el dissabte 13 de maig. La sessió de Patricia Pardo estarà dedicada a introduir als assistents en el panorama circense actual posant a l’abast dels alumnes eines i recursos per a endinsar-se en el món del circ contemporani.

Koniclab

Per la seua banda en el taller d’Eva Zapico, dedicat al teatre, s’investigarà entorn dels processos que activen els mecanismes de narració que converteixen un material inicial en una seqüència dramàtica. L’objectiu serà que l’alumne puga compondre una partitura escènica d’accions, gestos i paraules.

Per als pròxims 26 i 27 de maig quedaran les formacions sobre audiovisual i música a càrrec de KònicLab i Cap Sant Roque respectivament. La fusió dels dos grups de treball tindrà lloc el 3 de juny en el festival “Vila-real en Dansa” on s’activaran les dinàmiques creatives de coneixement adquirides en la fase formativa.

Inscripcions ací.

@
A %d blogueros les gusta esto: