El TEM es suma a Dansa València amb La Veronal

Date : 28 febrero, 2017

El Teatre El Musical col·laborarà en la revitalització del festival Dansa València amb la inclusió en el programa oficial de l’esdeveniment l’actuació de la companyia La Veronal del valencià Marcos Morau, Premi Nacional de Dansa en 2013 i que presentarà en el TEM el 7 i 8 d’abril el seu nou espectacle “Voronia”. El suport entre administracions públiques ha sigut clau per a recuperar i projectar de nou el Dansa València com a festival públic per a la ciutat.

La XXX edició de Dansa València se celebrarà entre els dies 6 i 9 d’abril i en ell participaran 13 companyies, 6 de les quals són de la pròpia ciutat de València. A més del TEM, el festival es desenvoluparà en els teatres Principal, Rialto i en la Sala Matilde Salvador de la Universitat de València. A més, hi haurà actuacions a l’aire lliure en la plaça del Patriarca amb la intenció de “acostar la dansa a aquells que encara no es troben atrevit a gaudir-la en un teatre” com va reconèixer, en la presentació del Dansa València, el director general de l’Institut Valencià de Cultura Abel Guarines. Per a Maria Oliver, regidora d’Acció Cultural “aquest festival porta felicitat a la ciutadania, ens agrada la idea que hi haja actuacions en la via pública perquè siguen accessibles a més públic”.

“Voronia”, la nova creació de la Veronal es defineix com una exploració del mal a partir de l’explosiva combinació de moviment, text i imatge. La foscor i les tenebres que regnen en el fons de la cova Voronia, una cavitat de més de 2.000 metres de profunditat situada a Geòrgia, en el Caucas occidental és l’escenari ideal per a l’exploració del mal i de conceptes com la moral humana i la religió. L’espectacle es completarà amb l’estrena del llargmetratge documental “Sota Terra” del realitzador David Batlle. Venda de entrades: http://www.teatreelmusical.es/entrades/

@
A %d blogueros les gusta esto: