EL TEATRE - Teatre El Musical

El teatre

El Teatre El Musical ha recuperat la seua essència com a espai cultural públic en esta nova etapa de gestió directa municipal per part de l’Ajuntament de València. Un edifici emblemàtic del Cabanyal que va iniciar un nou projecte cultural en l´any 2015. Actualment el Teatre, amb porta més alta de tota la ciutat, desenvolupa diverses activitats per a tot el veïnat i per a tots els valencians.

El TEM és més que un teatre: s´ha convertit en un espai referent dins del mapa cultural de la ciutat amb una programació artística estable que té com a senyes d´identitat la qualitat i contemporaneïtat. A més a més, el centre cultural desenvolupa activitats formatives, laboratori de creació, conferències, tallers i activitats participatives.

Un espai cultural per a totes les persones en un Cabanyal per a totes i per a tots on les arts escèniques són les protagonistes amb l´objectiu de nodrir i enriquir el teixit cultural i social de la ciutat.

Fusta, formigó, marbre i llum natural que entra pels finestrals del Teatre El Musical el converteixen en un espai únic. Tant, que escoles nacional i internacionals d’arquitectura visiten l´edifici habitualment. Construït en l’antic el teatre i cinema Musical del Cabanyal-Canyamelar, va ser remodelat pel reconegut l’arquitecte Eduardo de Miguel en 2004. La fotògrafa d’arquitectura Mariela Apollonio ens ha portat amb les seues fotos a l’interior de l’edifici.

@
situs slot online gacor