Cabanyal Ú - Teatre El Musical

Cabanyal Íntim

El Teatre El Musical col·labora amb Cabanyal Íntim, festival urbà i independent centrat en el teatre íntim, pròxim i experimental. Organitzat per Francachela Teatre amb la col·laboració de Salvem el Cabanyal, el festival traça anualment un itinerari escènic pel barri amb espectacles contemporanis que aborden el fet teatral des de les seues múltiples variants –dansa, circ, performance, clown, musical, cabaret underground, vídeo art, poesia dramatitzada, etc.- que cerca potenciar un diàleg entre la cultura teatral emergent i la idiosincràsia d’un barri, la seua història i els seus habitants.

En les últimes edicions el TEM ha acollit el Territori Performance dins de la programació de Cabanyal Íntim. Durant més de tres hores artistes i col·lectius procedents de la geografia nacional i internacional habiten amb les seues accions performàntiques els racons més amagats del nostre teatre. Alt voltatge escènic, dissenyat per a espectadors inquiets amb ganes de viure noves experiències.

Web del festival: http://cabanyalintim.com/

PRIMERA PRODUCCIÓ PRÒPIA 

El Teatre El Musical va estrenar la primera producció teatral pròpia que Cabanyal Íntim ha coproduït juntament amb Las Naves. “I tornarem a sopar al carrer” és un projecte que naix de les converses amb moltes veïnes i veïns del Cabanyal que sempre han cedit generosament les seues veus i que en aquest projecte, a més, cedeixen la seua presència en l’escenari per a parlar del present del barri, des del seu passat i cap al seu futur.

@
slot gacor