CABANYAL ÍNTIM I EL TEM REFORÇEN EL SEU VINCLE AMB EL «CAOS» COM A EPICENTRE

Date : 3 mayo, 2022

En una edició dedicada a la confusió del nostre temps, la sala torna a acollir
les activitats habituals i amplia la seua oferta amb l’espectacle Ametralladora

pilar_andujar (3)

L’artista alacantina Pilar Andújar

Del 5 al 15 de maig, Cabanyal Íntim torna amb la força anterior a la pandèmia i un lema -CAOS- que ha donat peu a una edició especialment singular, gràcies al potencial imaginatiu dels artistes en el context de desconcert que vivim. El certamen, consolidat com una cita de referència dins de les arts escèniques més experimentals, tornarà a recórrer diferents espais no convencionals del barri mariner de València, però també regressarà a alguna de les seues seus imprescindibles, com el Teatre El Musical.

La sala ubicada a la Plaça del Rosari programarà un total de tres activitats dins del festival, començant per la gala de presentació que tindrà lloc el dia 5 a partir de les 20 hores. Sota la batuta de La Diva, esta gran festa de l’escena cabanyalera comptarà amb un concert de flamenc contemporani a càrrec de l’artista multidisciplinària alacantina Pilar Andújar.

Un dia després, divendres 6 de maig (20.30 hores), el vestíbul del TEM acollirà la representació de Ametralladora, una peça escrita i dirigida per l’argentina Laura Sbdar, cofundadora de la companyia Tropel Dinamita. Definida per la seua autora com “un cor amb la mida d’un puny que s’alça, colpeja i batega”, esta reflexió sobre la salut i l’afecte presenta dues germanes que, després de patir un accident, són traslladades a un hospital on protagonitzen el seu particular “motí de la tendresa”. Finalment, el dissabte 7, de 18 a 21 hores, l’espai municipal serà l’escenari d’una nova entrega de Territori Performance, on sis artistes i col·lectius nacionals i internacionals exhibiran les seues creacions de manera ininterrompuda als racons més inesperats de l’edifici.

En paraules del coordinador artístic del TEM Juanma Artigot, esta nova edició de Cabanyal Íntim suposa “una tornada a la normalitat i als espais habituals del festival, i una col·laboració encara més estreta amb una aposta ja no només per la presentació i Territori Performance, habituals del teatre en altres anys, sinó també per espectacles com a Ametralladora. A més, acollim dos tallers a càrrec de Laura Sbdar i Paco Zarzoso”.

@
A %d blogueros les gusta esto: