MORENTE, BERLANGA I DANSA INTERNACIONAL: L'ART GLOBAL ES DÓNA CITA AL TEM - Teatre El MusicalTeatre El Musical

MORENTE, BERLANGA I DANSA INTERNACIONAL: L’ART GLOBAL ES DÓNA CITA AL TEM

Date : 17 octubre, 2021

L’espai municipal acollirà la setmana que ve els esdeveniments València Dancing Forward i Atomic Art, esta última dedicada a Berlanga a través de tres directes i una exposició

unnamed

Soleá Morente

En un any en què Berlanga s’ha convertit en un referent cultural més enllà del seu llegat cinematogràfic, el Teatre El Musical es sumarà la propera setmana a esta celebració centenària a través d’Atomic Art, un esdeveniment anual on música i il·lustració es fusionen al llarg de tot un dia. Dissabte que ve 23, entre les 13 i les 21 hores, la sala del Cabanyal-Canyamelar rendirà tribut al gran geni valencià amb una exposició col·lectiva sobre la seua figura i una sèrie de tres concerts consecutius.

El primer d’ells (17:15 hores) tindrà com a protagonista el quintet valencià de pop L’Últim Europeu, que presentarà el seu segon treball d’estudi Corredor Mediterrani, que ells mateixos han definit com “un tren que ens transporta a les vivències més banals i realistes, amb vista a un renaixement col·lectiu, alimentat per la diversió, la inspiració i el sentimentalisme”. A continuació (18.30 hores), arribarà el torn per al particular imaginari de Tronco, nom artístic dels germans Conxita i Fermí Herrero, que han aconseguit amb Nainonai un disc replet de bellesa, humor i fantasia. Finalment, Soleá Morente (20 hores) tancarà la vetllada amb la fusió de flamenc, pop i rock del seu últim LP, Lo que te falta, una barreja que li ha valgut el sobrenom de «la Bowie pàtria» i que, una vegada més, la converteix en digna hereva d’un dels llinatges artístics més importants del nostre país.

El dia 22 torna la millor dansa internacional amb Valencia Dancing Forward

Un dia abans, el divendres 22 d’octubre (19:30 h.), El TEM acollirà una nova edició de la gala internacional de Valencia Dancing Forward, l’associació valenciana que pretén donar suport a la projecció professional dels joves ballarins i donar a conèixer els beneficis socials de la dansa. L’espectacle es compon de sis peces coreogràfiques que van de la dansa clàssica a la contemporània, amb l’objectiu de mostrar la versatilitat artística dels dotze ballarins de la companyia. Dos d’estos muntatges viuran la seua estrena absoluta al TEM (Sin dilación i Desencuentros), mentre que altres dos (Rock’n’Roll Air) tindran la seua posada de llarg a Espanya. La programació es completarà amb les peces ER- i Flabbergast.

@
A %d blogueros les gusta esto:
slot gacor