Taller de performance con Zierle & Carter

Zierle & Carter realitzen un treball profundament experiencial. Desenvolupen accions i relacions a duo, en les quals trobem dos cossos a un mateix nivell, entre ells, l’objecte i l’espai, establint una espècie d’anarquia relacional. Creen esdeveniments estranys, generen lectures profundes que conviuen amb la nostra quotidianitat i des d’ací, ens ofereixen un punt de dissidència. El treball tan particular d’aquest duo és capaç de situar a l’espectador en una percepció subtil, que fomenta la consciència del context en el qual es desenvolupa l’obra. Utilitzen els seus cossos en un temps propi, transformant l’espai comú, oferint un nou paisatge des del qual, emergeixen situacions absurdes, estranyes i allunyades de la nostra lògica. Aquest taller és una ocasió idònia per a endinsar-se en el llenguatge i la creació performativa, per a integrar aquests codis des de la creació col·lectiva i generar a partir d’ací noves sinergies i col·laboracions entre artistes, en definitiva, una experiència única en la qual desenvolupar la nostra experiència creativa en viu!

El treball d’Alexandra Zierle (DE) i de Paul Carter (Regne Unit) és interdisciplinari, multi-sensorial i sovint arreplega un context sensible, abastant des de la performance i les intervencions, al so, el vídeo o la instal·lació. A través d’una pràctica essencialment col·laborativa, Zierle i Carter examinen críticament les diferents maneres de comunicació de l’ésser humà, abordant creativament les nocions de pertinença, la dinàmica dins de les relacions i la transformació dels límits. Els seus performances encarnen aquesta recerca sobre les interaccions i trobades humanes i actuen com una invitació a aventurar-se en els espais interns i externs, permanents i passatgers, parlats i inaudits. El seu treball artístic explora fonamentalment les convencions, les tradicions i els rituals de la societat.

Alexandra i Paul es van conèixer en Cornwall (Regne Unit) en la universitat de Belles arts de Falmouth en 2003 i a partir d’ací van començar a treballar junts. La seua trajectòria professional es va iniciar poc després de graduar-se quan Alexandra i Paul van viatjar a la Patagonia argentina amb la beca Ferdinand Zweig Memorial, on van realitzar una sèrie de presentacions site-specific. Amb un treball enfocat cap als materials i processos, la seua obra canvia contínuament de format, contingut i durada, des d’una sèrie d’accions curtes, presentacions de tres dies de durada, una setmana intensiva fins a un treball de recerca que abasta anys. Presenten la seua obra en espais públicament visibles i altres vegades en llocs remots i discrets, han creat espectacles per a obres de càmera, la seua obra performativa de característiques site-specific s’ha exposat en galeries, en espais interactius, en universitats i espais d’ensenyament, en sales de cinema, sobre altiplans coberts de neu o a la vora de penya-segats, però sempre, relacionant-se amb l’espai en viu.

Data: Del 30/10 al 05/11 (5 dies de formació + Actuació Work in Progress en finalitzar el taller).

Horari: de 10:00 a 14:00 h.

Preu: 70 euros

Inscripció: Per a realitzar la inscripció descarrega el formulari que trobaràs al final d’aquest text  i envia-ho per mail a info@teatreelmusical.es o presenta-ho en el teatre amb l’horari de dimarts a diumenge de 10h a 14h i de 16h a 21h. Si tens algun dubte pots escriure al mateix mail o cridar al 962 085 691.

Punxa ací per a descarregar el formulari

1.Zierle & Carter
@