FormaTEM 2019/20

Imagen principal

El Teatre El Musical ofereix una programació expandida de formació en arts escèniques amb propostes per a totes les edats.

Un any més es manté i consolida la relació del TEM amb la plataforma Diàleg Obert, que tindrà com a resultat durant la temporada 2019-20 sis workshops d’una setmana de durada cadascun amb prestigiosos professionals del món de l’art en acció. El primer d’ells “Fuera de Centro”, ve de mans de Mario Montoya i Lorena Izquierdo, del 15 al 20 d’ octubre. Després arribaran BBB Johannes Diemling o Axel Dorner, entre d’altres.

FormaTEM també ofereix cursos d’octubre a juny de disciplines tan variades com ara el circ infantil, la capoeira, la música o el teatre.

Amés, van a impartir-se tallers d’especialització, com el Titelles i Marionetes, en col·laboració amb La Estrella. O el ‘Laboratori d’afinació per a creadors coreogràfics’, facilitat per Laura Kumin.

Completa la proposta formativa d’esta temporada l’experiència ‘Diàleg entre dos cossos cansats. Treballar cansa’, creada per Vicente Arlandis i amb un format d’acció-conferencia.

Diàleg Obert

'Fuera de centro'

MarioMontoya LorenaIzquierdo (2)

‘Fuera de centro’ // Performance Art // 15-20 octubre // Mario Montoya i Lorena Izquierdo // +info

PAS 'It's not the action that makes the performance'

PAS | 'Input #4'
in collaboration with FLAM in Amsterdam, Netherlands
Final presentation: DANSMAKERS

03.2016

PAS ‘It’s not the action that makes the performance’ // Performance Art // 19-24 novembre // BBB Johannes Deimling // + info

'Composición en tiempo real'

photo axel dörner

‘Composición en tiempo real’ // Experimentació Sonora // 17-22 desembre // Axel Dorner // +info

Tallers

Des del barri. Taller de creació teatral.

Taller de formació escènica i creació col·laborativa per a participants no professionals del teatre, que té com a finalitat la creació d’una peça escènica que es mostrarà en el marc del Festival Cabanyal Intim al maig de 2020. La temàtica triada pel festival Cabanyal Íntim ens servirà d’eix vertebrador de la creació i entorn d’ell es desenvoluparan els diferents seminaris i tallers.

OBJECTIUS
• Dotar als participants d’eines i coneixements bàsics per a la creació.
• Recolzar la creativitat com a eina de reflexió i creixement social.
• Fomentar el vincle i les relacions comunitàries.

PARTICIPANTS
Dirigit a veïnes i veïns de la ciutat amb o sense experiència artística que vulguen viure una experiència teatral comunitària i col·laborativa. Màxim 20 persones.

DATES
D’octubre a maig 2019-2020
Inici el 5 d’octubre
Finalització amb la mostra al mes de maig de 2020 dins del Festival Cabanyal Íntim.

HORARI
Dissabtes d’11 a 14 h.

DIRECCIÓ I COORDINACIÓ DE L’EXPERIÈNCIA – Isabel Caballero i Anna Albaladejo.

TALLERS FORMATIUS O SEMINARIS – Patricia Pardo, Isabel Abril, Arantxa Pastor, Anna Albaladejo i Isabel Caballero.

Punxa ací per descarregar el formulari d’inscripció

3copyright @rosasagredo.

Circ Infantil

Este taller de formació artística impartit per l’escola de circ Món Baraka permet realitzar experiències innovadores en el desenvolupament i la integració social i educativa de joves, xiquets i xiquetes. S’utilitza el circ per a treballar l’expressió en la seua més ampli sentit. Aquesta àrea d’educació artística i escènica, per la seua característica multidisciplinària, contribueix al desenvolupament i millora de diferents competències bàsiques molt importants per a una adequada integració social i educativa dels menors.

GRUP DE 4 A 6 ANYS  

HORARI – Dimarts de 17:45 h a 19.15 h de l’1 d’octubre al 25 de juny. Sala polivalent 1.

PREU- 15 euros / mes

GRUP DE 7 A 10 ANYS 

HORARI – Dimarts de 17:45 h a 19.15 h de l’1 d’octubre al 25 de juny. Sala polivalent 2

PREU- 15 euros / mes

Punxa ací per descarregar el formulari d’inscripció

Mostra 1

Capoeira

Amb el taller de capoeira es pretén augmentar la capacitat cardiorrespiratòria i la condició física dels alumnes, desenvolupar la coordinació motora i l’equilibri, augmentar l’agilitat, flexibilitat i destresa.

Amés, al ser practicada acompanyada del so d’instruments com el atabaque, pandereta i berimbau, la capoeira ajuda a desenvolupar l’expressió corporal i la presència escènica, i contribueix a les habilitats musicals (ritme, cant, instruments utilitzats en la capoeira).

HORARI – Dijous de 18 h a 19.30 h del 3 d´octubre al 27 de juny.

DIRIGIT A xiquets i adults a partir de 8 anys.

PREU – 15 euros / mes

Punxa ací per descarregar el formulari d’inscripció

Mostra Capoeira

@