El teatre

Fotografia:

Mariela Apollonio, fotògrafa d´arquitectura

fotografadearquitectura.com

El Teatre El Musical recupera la seua essència com a espai cultural públic en esta nova etapa de gestió directa municipal per part de l’ajuntament de València. Un edifici emblemàtic del Cabanyal que reobri la seua porta, la més alta de tota la ciutat, a tot el veïnat perquè entren a participar de totes les activitats que els proposem.

Perquè a partir d’ara el TEM serà alguna cosa més que un teatre: vol convertir-se en un centre cultural al servici del barri i de les seues associacions, un laboratori d’escena que també oferirà tallers i activitats participatives. El Teatre El Musical vol ser un motor cultural per al Cabanyal i tota València, amb una programació de primeríssim nivell on cabran totes les arts escèniques: teatre i música, conferències i performances, exposicions i espectacles infantils, circ i dansa… Un espai cultural per a totes les persones en un Cabanyal per a totes i per a tots.

Fusta, formigó, marbre i llum natural que entra pels finestrals del Teatre El Musical el converteixen en un espai únic. Tant, que escoles internacionals d’arquitectura han vingut a València per a estudiar-ho! Construït en l’antic el teatre i cinema Musical del Cabanyal-Canyamelar, va ser remodelat per l’arquitecte Eduardo de Miguel en 2004. La prestigiosa fotògrafa d’arquitectura Mariela Apollonio ens ha portat amb les seues fotos a l’interior de l’edifici.

@