DIÀLEG OBERT // APROFONDIR ALS CAMINS DE L’EXPRESSIÓ ARTÍSTICA - Teatre El Musical

DIÀLEG OBERT // APROFUNDIR ALS CAMINS DE L’EXPRESSIÓ ARTÍSTICA

Date : 10 octubre, 2019

El TEM acull una nova edició de ‘Diàleg Obert’, un conjunt de workshops, master classes i tallers especialitzats per a aprofundir a les diferents vies de l’expressivitat i creació artística.

La poeta, accionista i vocalista valenciana Lorena Izquierdo i l’artista Mario Montoya coordinen esta iniciativa.

Ells seran els encarregats de conduir el taller ‘Fora de centre’, al voltant del Performance Art. Del 15 al 20 d’ octubre, els participants treballaran la relació entre el cos i l’objecte, el cos i l’energia. Mitjançant tres mòduls que aborden totes les fases, es posaran en marxa processos de creació en comú, desenvolupant les idees de manera col·laboradora, des de diferents combinacions i perspectives.

L’artista, docent i investigador alemany BBB Johannes Deimling imparteix del 19 al 24 de novembre el curs ‘L’acció no fa a la performance’. També centrat en l’art performatiu,  treballarà sobre com utilitzar el cos, la presència i la acció a l’hora de crear obres dins d’esta disciplina. Junt amb una part teòrica, els alumnes intervindran en exercicis pràctics, connectats amb altes formes d’art, com ara la pintura, dibuix o música.

Precisament amb esta darrera disciplina està relacionada la tercera proposta de Diàleg Obert, ‘Composició en temps real’. Compta amb el trompetista alemany Axel Dörner, un dels intèrprets més singulars de l’escena de música experimental, capaç de treballar des del bebop a la música clàssica lliure, el jazz o l’electrònica. Expert en la composició en temps real, dirigirà un laboratori de creació musical on s’analitzaran les possibilitats sonores i de desenvolupament d’un nou vocabulari tonal, analitzant el concepte de improvisació en sí mateix.

Per a més informació i descàrrega dels formularis d’inscripció, pots visitar la secció de FormaTEM.

FORMATEM (7)

@
A %d blogueros les gusta esto:
situs slot online gacor